TILAAJAN TIETOPANKKI

Mitä veneilyssä tapahtui marraskuussa 2012?

Venemestari raottaa arkistojen aarteita viiden vuoden takaa, ja joka kuukausi voit lukea viisi vuotta sitten ilmestyneen lehden artikkeleita veloituksetta aiemmat numerot -välilehdeltä.

Mitä luettiin viisi vuotta sitten:

Veneilyt oli suurimmassa osassa Suomea veneilty, vain muutama urhea kalastaja uskaltautui etelässä vesille. Venehommat siirtyivät sisätiloihin ja nyt oli hyvä aika ommella veneeseen uusi kuomu, asentaa ledivalaistus tai rakentaa ankannokka. Ankannokka onnistui muutamilta rakentajilta niin hyvin, että vielä seuraavilla messuilla sai kuulla kuinka hyvät ohjeet olivat ja miten hieno ankannokasta tuli.

Moottoritekniikassa perehdyttiin turboon turbokoulun jatkuessa ja tutustuttiin veneiden etähallintaan eli jos luovuttaa veneensä huollon ja säilytyksen ulkopuoliselle tekijälle.

Venetarjonta oli runsasta, onhan talvella aikaa suunnitella mahdollista seuraavan kesän veneenvaihtoa. Veneisiin tutustuttiin Southamptonin messuilla ja ajossa olivat AMT 2015 PH ja TG-5.9 sekä matkapursi Saare 38 sekä muutama kotimaahan ehtinyt uutuuskin esiteltiin.

ASIAKASPALVELU

Lehtitilaukset, osoitteenmuutokset, peruutukset ja laskutusasiat: Puh. 03 4246 5313 (ma-pe 8-18)

Asiakaspalvelu puh. 03 4246 5313 (ma-pe 8-18)